Close Newsletter Form

Te informamos de que los datos personales que facilite pasarán a formar parte de un fichero responsabilidad de PRIMAVERA SOUND S.L. y que tiene por finalidad gestionar su petición, la entrada, compra y/o la relación. Puedes ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición al tratamiento de sus datos en el e-mail lopd@primaverasound.com o en el domicilio sito en C/ Àlaba, 140 - 146, 2º 4ª, 08018 de Barcelona.

Gracias!

Gracias por suscribirte a nuestro newsletter. En breve recibirás un correo con las últimas novedades de PrimaverPro.

Primavera Pro 2019  29 MAYO - 2 JUNIO BARCELONA

Day Pro Ponentes

Scott Cohen (The Orchard)

Scott Cohen és el cofundador de la pionera distribuidora digital The Orchard. The Orchard és una de les empreses líders en la distribució digital de música, pel·lícules i video amb operacionas en 25 països. Com a reconegut conferenciant, Scott viatja pel món evangelitzant nous models de negoci per a l’era digital. 
 
La carrera d’Scott en el món musical va començar a finals dels 80 amb el management d’artistes independents i de discogràfiques major. 
 
A més de les seves responsabilitats a The Orchard, actualment és manager de Raveonettes, Dan Owen i Fallulah. 
 
Scott és activista dels drets humans i vegà estricte. Ni carn, ni peix, ni formatge, ni mel, ni cuir, ni llana o qualsevol cosa derivada de l’animal. Sabies que és també un cyborg? 

1 participación como ponente:

Scott Cohen (The Orchard)